dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsKatwijkSpeler van de Week (TD): Paul de Lange (Katwijk)

Speler van de Week (TD): Paul de Lange (Katwijk)

Hij mag dan inmiddels 37 zijn, Paul de Lange heeft nog altijd de gretigheid van een jonge hond. Ondanks zijn mooie carrière, die hem voerde langs Telstar, sc Heerenveen, RBC Roosendaal, het Griekse PAE Veria, FC Volendam en Almere City FC is De Lange nog altijd verzot en fanatiek op het spelletje.

Zijn waarde bleek nog maar eens in de kampioenskraker tegen Kozakken Boys. De controlerende middenvelder spoot flink wat gif in de defensief ingestelde organisatie van Katwijk. De Lange was niet vies van een staaltje provocatie naar zijn tegenstanders, deelde links en rechts wat schopjes uit en het is knap dat de middenvelder in de 24 duels die hij dit seizoen speelde slechts 3 gele kaarten kreeg. Maar dit stukje mag zeker niet alleen gaan over zijn mentale kracht en winnaarsmentaliteit, want De Lange fungeerde zaterdag op de Zwaaier ook als cruciale stofzuiger met veel intercepties. En met het gif en fanatisme waarmee hij tegen Kozakken Boys speelde kan hij nog jaren mee bij Katwijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD