dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsSpeler van de Week (TD): Mike van de Laar (IJsselmeervogels)

Speler van de Week (TD): Mike van de Laar (IJsselmeervogels)

Al weken is hij één van de uitblinkers bij IJsselmeervogels: Mike van de Laar heeft zich dit seizoen definitief ontpopt tot vaste waarde bij de Rooien. Ook tegen Achilles ’29 was hij de regisseur op het veld.

Van de Laar heeft lang geduld moeten betrachten. Voor hem lang aanvankelijk een fraaie toekomst als profvoetballer in het verschiet als speler in de Ajax-jeugdopleiding, met onder meer Davy Klaassen en Joel Veltman. Maar na de C2 eindigde zijn tijd op de toekomst en belandde hij bij IJsselmeervogels, waar hij sinds 2010 deel uitmaakt van de A-selectie. Aanvankelijk als ’talent’ en invaller, maar de inmiddels 25-jarige Van de Laar is tegenwoordig een belangrijke schakel op het middenveld. Dat is knap, zeker omdat de Amersfoorter zich vorig jaar moest terugknokken na een zware knieblessure. Jullie verkozen hem, na een nek-aan-nek-race met Kozakken Boys-doelman Richard Arends, tot Speler van de Week in speelronde 33.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD