maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlClubsACVSpeler van de week: Marco van der Heide (ACV)

Speler van de week: Marco van der Heide (ACV)

Met het vertrek van Romano Djababoe bij ACV vroeg men zich in Assen af wie nu de doelpuntenproductie voor zijn rekening moest gaan nemen. Met zijn twee doelpunten tegen Jong Volendam stelde Marco van der Heide zich kandidaat.

Met het wegens privéredenen stoppen van Djababoe stapte een speler de deur uit die dit seizoen al zeven keer het vijandelijke doel heeft weten te vinden. Tegen Jong Volendam toonde de nummer 10 van ACV aan ook te kunnen scoren. Marco van der Heide boog met zijn twee doelpunten een 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong en kroonde zich uiteindelijk tot matchwinner. Dankzij de twee doelpunten van de blonde voetballer behield ACV de ongeslagen thuisstatus. De zes thuiswedstrijden leverden de Assenaren veertien punten op (vier overwinningen, twee gelijke spelen). Buitenshuis werd nog geen enkel punt behaald. Het diagonale schot waarmee de 28-jarige Van der Heide de gelijkmaker aantekende baarde het meest opzien op het Catawiki sportpark. Het tweede doelpunt van de dit seizoen van Oranje Nassau overgekomen speler die ook een verleden heeft bij Drachten, SC Heerenveen, Drachter Boys en Flevo Boys, viel overigens pas een minuut voor tijd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD