donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsBVV BarendrechtSpeler van de Week: Joey Jongman (Barendrecht)

Speler van de Week: Joey Jongman (Barendrecht)

BVV Barendrecht frustreerde zaterdag de festiviteiten rond de 70e verjaardag van GVVV door met een 2-3 overwinning huiswaarts te keren. Daarmee hield trainer Arie Poldervaart een opvallende statistiek overeind.

Onder zijn leiding werden de laatste vier wedstrijden tegen de blauwen uit Veenendaal gewonnen. Bovendien was het voor GVVV de eerste thuisnederlaag na acht opeenvolgende overwinningen. Een belangrijke rol was hierbij weggelegd voor Joey Jongman. De aanvallende middenvelder tekende voor de 1-2 waarmee hij zijn eigen seizoentotaal naar vijf doelpunten tilde. Een doelpunt overigens om door een ringetje te halen. Joey Jongman kon een afgeslagen bal vrij aannemen en schoot vanaf vijfentwintig meter met de binnenkant van zijn voet de bal achter doelman Johan Jansen. Daarnaast bereidde hij ook nog een treffer voor. De 27-jarige is bezig aan zijn zesde seizoen op de Bongerd en speelde in het verleden voor Feyenoord en Spijkenisse.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD