Volg ons

Derde Divisie

Speler van de Week: genomineerden van paasmaandag

Speler van de Week: genomineerden van paasmaandag

Na elke speelronde kiest Voetbal247.nl de Speler van de Week. Met Pasen doen we dat vanwege de vele wedstrijden in verband met het inhaalprogramma zelfs twee keer. Wie was de uitblinker van de inhaalronde op paasmaandag? Jij bepaalt!

Het werkt als volgt: de redactie van Voetbal247.nl nomineert drie spelers per divisie. Jij kunt vervolgens op onze Facebook-pagina kiezen wie in jouw ogen de beste was, een beetje vergelijkbaar met Voetbal Inside. De volgende ochtend telt onze redactie welke spelers de meeste stemmen heeft gekregen en bepalen we zo de winnaars.

De winnaars worden woensdag rond 10.00 uur bekend gemaakt. Omdat er op paasmaandag slechts twee inhaalwedstrijden werden gespeeld in de Derde Divisie Zondag, kiezen we vandaag alleen een Speler van de Week in de Tweede Divisie en de Derde Divisie Zaterdag. Aan de hand van de uitverkiezing na elke speelronde wordt aan het einde van het seizoen de Speler van het Jaar gekozen, die uiteraard een trofee overhandigd krijgt.

Tweede Divisie
Niels Kornelis (De Treffers)
Donny Navajas Sanchez (Barendrecht)
Harry Zwarthoed (De Dijk)
Stemmen doe je hier >>>

Derde Divisie Zaterdag
Philip Ties (Spakenburg)
Maurice de Ruiter (DVS’33)
Michael van Dommelen (Spijkenisse)
Stemmen doe je hier >>>

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie