dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSpeler van de Week | DERDE DIVSIE ZATERDAG: Rik Impens (Hoek)

Speler van de Week | DERDE DIVSIE ZATERDAG: Rik Impens (Hoek)

Rik Impens werd door bezoekers van Voetbal247 verkozen tot speler van de week in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. De Belgische middenvelder won deze verkiezing vanwege zijn belangrijk aandeel in de tweede overwinning op rij van Hoek, nu werd DOVO verslagen (1-3).

Hoek ging zaterdag rusten na de eerste vijfenveertig minuten voetbal met een achterstand van één doelpunt tegen DOVO. Na de pauze wist Hoek snel toe te slaan en zag nog voor het begin van de vijftigste minuut de wereld er heel anders uit voor de Zeeuwse ploeg. Impens was eerst verantwoordelijk voor de assist bij de 1-1 van Steve Schalkwaijk en twee minuten later wist hij de 1-2 aan te tekenen. Na iets meer dan negentig minuten stond de eindstand van 1-3 op het scorebord.

De 26-jarige middenvelder maakte in de zomer van 2017 de overstap van het Belgische VW Hamme naar Hoek waar hij de afgelopen jaren een zeer goede indruk maakte. Eerder was hij onder andere actief voor KAA Gent en KSV Roeselare.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD