donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week | Derde Divisie Zondag: Tijjani Noslin (Hercules)

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Tijjani Noslin (Hercules)

Tijjani Noslin zou wel eens het volgende pareltje van Hercules kunnen worden. De 20-jarige aanvaller zette een prima voorbereiding voort tijdens het eerste competitieduel tegen ADO’20. Het leverde hem de uitverkiezing tot Speler van de Week van speelronde 1 van de Derde Divisie Zondag op.

De voormalig jeugdspeler van FC Twente lijkt de juiste keuze te hebben gemaakt door te wachten op zijn kans op Voordorp. ,,Met al die aanvallers was het vorig jaar knokken voor een plekje. Desire Simson koos ervoor om de club te verlaten, omdat hij moest spelen in het tweede. Ik wilde wachten op mijn kans. Ik heb nooit gedacht aan een vertrek. Ik was overtuigd van mijn kwaliteiten”, vertelde Noslin tijdens de voorbereiding aan het AD. ,,Ik hoop dat dit mijn seizoen wordt en dat ik veel goals kan maken. Ik kan het moeilijk inschatten. Ik wil er in elk geval minimaal tien maken. Het maximum weet je nooit, hè?”

Noslin werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (bij minimale besteding van 40 euro). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Joris Romp geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD