vrijdag, januari 28, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagSpeler van de Week | Derde Divisie Zondag: Wessel Sprangers (vv Dongen)

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Wessel Sprangers (vv Dongen)

Dongen was dringend op zoek naar een overwinning en die kwam er zondag. Met dank aan een uitblinkende doelman Wessel Sprangers. Hij was schier onpasseerbaar voor Blauw Geel ’38 en werd zodoende door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. 

Ook trainer Osman Erbas was lovend over zijn doelman, stelde hij tegenover het Brabants Dagblad: ,,We zijn hem al een paar weken dankbaar, want hij draait gewoon een lekker seizoen.” Dongen won met 2-1 en dat zorgde voor grote opluchting: ,,Je kunt wel na een verliespartij of een gelijkspel aan je spelers uitleggen dat het glas halfvol is, maar dat moet op een gegeven moment dan ook in de wedstrijd tot uiting komen. Deze hadden we nodig. Niet alleen ik, maar heel de club.”

Sprangers is al een aantal jaren niet alleen een betrouwbare, maar ook een opvallende doelman. Hij gaat graag in de slotfase mee als er iets geforceerd moet worden en scoorde zo al diverse malen. De doelman speelde eerder in de jeugdopleiding van Willem II.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]