maandag, november 29, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagSpeler van de Week | Derde Divisie Zondag: Swen Verswijveren (DEM)

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Swen Verswijveren (DEM)

Eind 2020 voorspelde Voetbal247.nl verslaggever Herman van Diejen het al: ,,Binnen twee seizoen is Swen Verswijveren in actie te zien op een hoger niveau. Wedden?” Feit is dat de doelman zich uitstekend ontwikkelt bij DEM. Zondag was er zelfs een glansrol voor de doelman bij de zege tegen OSS’20.

Met dank aan vele reddingen van Verswijveren boekten de Beverwijkers een 0-1 zege. De talentvolle goalie speelde in de jeugdopleiding van AZ, maar wist net niet door te breken. Hij speelde er wel samen met Teun Koopmeiners en Calvin Stengs en stak veel op van Caspar Dekker: ,,Zijn manier van trainen sprak me aan en bovendien was hij een trainer die spelers zelf ook oplossingen liet bedenken. Geen enkele training was saai”.

Op zijn 15e moest hij de Alkmaarders verlaten en keerde terug naar DEM. Telstar had interesse, maar de doelman verkoos zijn studie boven een avontuur in de Eerste Divisie. Bij DEM voetbalt Verswijveren weer samen met zijn broers Twan en Jesse. Hij heeft plezier, ontwikkelt zich prima en wie weet wat er in de toekomst nog voor hem in het verschiet ligt..

Foto: Ruud van der Booren

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS