woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week | Derde Divisie Zondag: Steve Schalkwijk (Goes)

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Steve Schalkwijk (Goes)

Hoe eindigt het sprookje van Goes? De Zeeuwse formatie is vrijwel zeker van een smakelijk toetje op het seizoen, nu de promovendus de derde periodetitel bijna niet meer kan ontgaan. Zondag won de ploeg van vertrekkend coach Rogier Veenstra met 2-0 van EVV.

Steve Schalkwijk was wederom van grote waarde door beide treffers voor zijn rekening te nemen. Veenstra is veel met de spits bezig en coacht hem tijdens wedstrijden veelvuldig. Eerder vertelde hij in de PZC: ,,Ik wil niet dat hij in de slaapstand staat. Dat levert soms leuke discussies op. Het is een beetje een spelletje.”

Schalkwijk keerde afgelopen zomer terug bij Goes, dat hem overnam van Vlissingen waar hij slechts een jaar speelde. Daarvoor was de 26-jarige aanvaller ook al actief voor Goes. Schalkwijk werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week van speelronde 32 in de Derde Divisie Zondag.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD