Volg ons

Derde Divisie Zondag

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Stef Ottink (HSC’21)

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Stef Ottink (HSC’21)

In voetbalminnend Haaksbergen weten ze momenteel niet wat ze meemaken. Daar waar HSC’21 de afgelopen seizoenen steevast kampeerde in de probleemzone van de derde divisie, gaat de club na afgelopen zondag ineens aan de leiding. Stef Ottink heeft een belangrijke rol in de wederopstanding van de club en werd verkozen tot Speler van de Week.

Uit toeval ontstaan soms mooie dingen. Door blessures van alle centrumspitsen posteerde trainer Daniël Nijhof Ottink aan het begin van dit seizoen in arren moede dan maar in de spits. De rest is geschiedenis. Het ging draaien en de man die jarenlang de vleugels bezette bleek prima uit de voeten te kunnen op de spitspositie.

In de thuiswedstrijd tegen Gemert onderstreepte Ottink dat met een assist en een doelpunt. ,,Ik ben geen balvaste spits, maar wel iemand die teamgenoten beter laat voetballen. Ik laat me regelmatig inzakken waardoor er ruimte ontstaat voor anderen. Verdedigers hebben het daar moeilijk mee”, vertelde de speler – die op weg is naar zijn driehonderdste wedstrijd voor HSC’21 – afgelopen week in Tubantia over zijn nieuwe rol.

Ottink werd dus door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Cindy Weterholt-Wilmer geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag