dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week | Derde Divisie Zondag: Sead Mazreku (ADO '20)

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Sead Mazreku (ADO ’20)

Met een fraaie assist en een treffer had Sead Mazreku een groot aandeel in het punt dat ADO’20 bemachtigde tegen Gemert. De middenvelder, zondag vervangend aanvoerder bij de Heemskerkers, is een steunpilaar in het elftal van coach Raymond Bronkhorst.

Mazreku werd opgeleid in de jeugdopleiding van AZ, speelde daarna even voor Telstar en was nadien even dichtbij een transfer naar het Cypriotische PAEEK. Die ging op het laatste moment niet door, waardoor hij al jaren een gewaardeerde kracht is bij ADO ’20.

Mazreku werd dus door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Dave Liefting geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD