zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagSpeler van de Week | Derde Divisie Zondag: Rick Polman (EVV Echt)

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Rick Polman (EVV Echt)

‘De verloren zoon is terug’, schreef EVV Echt bij de aankondiging dat Rick Polman dit seizoen zou terugkeren bij de club. De 24-jarige aanvaller maakte een kortstondig uitstapje naar Blauw Geel ’38, maar keerde afgelopen zomer terug op het vertrouwde nest.

Polman is van grote waarde voor EVV. Dat bleek maar weer afgelopen zondag, toen de Limburgse ploeg nipt won van Quick met dank aan de winnende treffer van Polman. De aanvaller rook in het verleden aan het profvoetbal bij Fortuna Sittard, maar is inmiddels goed op zijn plek bij EVV.

Polman werd dus door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Johan Dautzenberg geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD