woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week | Derde Divisie Zondag: Rick Burgering (Quick)

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Rick Burgering (Quick)

Rick Burgering lijkt weinig aanpassingstijd nodig te hebben bij het Haagse HV&CV Quick. De aanvaller scoorde liefst drie keer tegen DEM en had daarmee een groot aandeel in de 4-0 zege.

Burgering kwam deze zomer over van tweedeklasser Vitesse Delft. ,,Ja, hier lig je ’s nachts van te dromen natuurlijk”, grijnsde hij na afloop tegenover het AD. ,,Ik moet mijn kansen grijpen wanneer die zich voordoen. Dat heb ik vandaag in elk geval gedaan. (..) Ik wil mij verder ontwikkelen, ook daarvoor ben ik naar Quick gekomen. Ik was toe aan nieuwe prikkels.”

Burgering werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Ook dit seizoen wint de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Sander van Sorge geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD