Volg ons

Blauw Geel'38

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Niels Wouters (Blauw Geel ’38)

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Niels Wouters (Blauw Geel ’38)

Na enkele turbulente jaren in Groesbeek, lijkt Niels Wouters bij Blauw Geel ’38 weer een stabiele en fijne omgeving te hebben gevonden. De 24-jarige aanvaller was zondag weer belangrijk voor de Veghelse ploeg met twee treffers tegen Dongen.

Met een geplaatste kopbal en een hard schot had Wouters een groot aandeel in de zege op de ‘angstgegner’ van Blauw Geel. Wouters speelt sinds de zomer van 2019 op het Prins Willem Alexander Sportpark. De aanvaller zat bij De Treffers vaker dan hem lief was op de bank en koos voor speeltijd bij Blauw Geel ’38.

Eerder bewoog De Treffers nog hemel en aarde om Wouters in januari 2018 over te nemen van dorpsgenoot Achilles ’29, toen die club in financiële problemen was gekomen. In de jeugd speelde Wouters voor onder meer Willem II en PSV.

Wouters werd vanwege zijn belangrijke aandeel in de zege op Dongen verkozen tot Voetbal247.nl Speler van de Week in de Derde Divisie Zondag.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Blauw Geel'38