donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week | Derde Divisie Zondag: Kjell Knops (Groene Ster)

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Kjell Knops (Groene Ster)

Afgelopen zomer moest Kjell Knops een lastige beslissing nemen. Mede door blessureleed werd zijn contract bij Helmond Sport niet verlengd. De 32-jarige centrale verdediger uit Heerlen besloot het profvoetbal vaarwel te zeggen en sloot aan bij Groene Ster. Daar is hij dit seizoen van grote waarde.

Knops was eerder actief bij MVV, Roda JC, EVV Echt en het Engelse Port Vale. Mede door de ervaring van Knops presteert Groene Ster dit seizoen boven verwachting. De promovendus nestelde zich afgelopen zondag als koploper in de Derde Divisie Zondag en wist zich enkele dagen eerder te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de KNVB beker, waarin het VVV Venlo zal ontvangen.

Knops werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Paul-Antoine Kroes geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD