maandag, november 29, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagSpeler van de Week | Derde Divisie Zondag: Joop Daniëls (Gemert)

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Joop Daniëls (Gemert)

Gemert wist zondag na drie opeenvolgende gelijke spelen weer een overwinning te boeken en dat deed het bij GVV Unitas (0-3). De grote uitblinker bij de winnende formatie was zonder twijfel Joop Daniëls, die door de lezers van Voetbal247 werd uitgeroepen tot speler van de week van de Derde Divisie zondag.

De 21-jarige Daniëls was zondag betrokken bij alle treffers van Gemert. De 0-1 kwam zondag op het bord te staan nadat via hem de bal terecht kwam bij Ralf kemper die daarop de bal van grote afstand fraai in de kruising joeg. Bij de tweede treffer was Daniëls verantwoordelijk voor de assist en als de zogenoemde kers op taart zorgde hij door de 0-3 zelf te maken.

De aanvallend ingestelde speler begon met voetballen bij MVC’19 Maasbree en maakte op achtjarige leeftijd de overstap naar de jeugdopleiding van PSV. In 2018 maakte hij de overstap van de club uit Eindhoven naar de jeugdopleiding van VVV Venlo. Een jaar later arriveerde hij bij Gemert waar hij direct een ijzersterke indruk maakte en vrij snel een vaste basisplaats wist te veroveren.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS