vrijdag, oktober 22, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagSpeler van de Week | DERDE DIVISIE ZONDAG: Jerrel Hak (GVV Unitas)

Speler van de Week | DERDE DIVISIE ZONDAG: Jerrel Hak (GVV Unitas)

GVV Unitas won zondag verrassend van titelkandidaat Oss’20 (4-2). Grote man aan de zijde van de winnende formatie was Jerrel Hak, hij werd door de bezoekers van Voetbal247 dan ook verkozen tot speler van de week van de Derde Divisie zondag.

De 21-jarige Hak sloot pas aan het einde van de maand augustus 2021 aan bij de selectie van GVV Unitas. Zijn laatste wedstrijden voor deze periode speelde hij in de jeugd van Almere City. Zondag was hij goed voor twee doelpunten en één assist waarbij hij de bal panklaar wist neer te leggen voor Everon Pisas (de speler van de week van de vorige speelronde). Zo lijken de ambitieuze ploeg uit Gorinchem de weeg weer naar boven gevonden te hebben na een matig begin van de competitie.

De vraag is echter wel of de uitstekende prestatie van Hak tegen Oss’20 in de boeken zal blijven staan. De club uit Brabant heeft bij de KNVB melding gemaakt van het feit dat een speler van GVV Unitas, Ozan Cimen, wel als invaller in het veld kwam maar niet op het wedstrijdformulier stond. De tuchtcommissie zal zich later over deze kwestie buigen.

 

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD