dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagSpeler van de Week | DERDE DIVISIE ZONDAG: Jedsel Markes (RKVV Westlandia)

Speler van de Week | DERDE DIVISIE ZONDAG: Jedsel Markes (RKVV Westlandia)

Jedsel Markes was zondagmiddag verantwoordelijk voor de eerste en laatste treffer in dienst van Westlandia in de uitwedstrijd tegen Hoogland (0-4). De doelpuntenmaker keerde dit seizoen terug bij zijn huidige vereniging nadat hij anderhalf jaar zijn wedstrijden speelde voor RKAVV. Door bezoekers van Voetbal247 werd hij uitgeroepen tot speler van de week.

De 28-jarige voetballer wist in de vijftiende minuut de score te openen tegen Hoogland wat een startschot was voor een mooie middag voor Westlandia. Eerder was Markes actief voor DUNO en DFC Delfia. Westlandia bezet voor de fraaie zege nu de gedeelde zevende plaats op de ranglijst. Dongen wist namelijk ook uit drie wedstrijden vier punten te pakken met een doelsaldo van 5-3.

Westlandia kende een vreemde seizoenstart, aangezien na 1 ronde trainer Marcel Koning al zijn ontslag indiende wegens motivatieproblemen. Vooralsnog is de ploeg uit Naaldwijk met 4 punten uit 3 wedstrijden redelijk gestart. De overwinning tegen degradatiekandidaat Hoogland was dan ook een hele belangrijke, aangezien het wel eens een zwaar seizoen voor Westlandia kan gaan worden. Met Jedsel Markes heeft de ploeg in ieder geval een smaakmaker in het team die de ploeg over de dode momenten heen kan slepen. Deze week was het genoeg voor een 0-4 zege en de 3 punten, maar nóg belangrijker: de uitverkiezing tot Speler van de week van speelronde 3 in de Derde Divisie Zondag!

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD