woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week | Derde Divisie Zondag: Jasper-Ewout van Breemen-Schneider (Quick...

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Jasper-Ewout van Breemen-Schneider (Quick ’20)

Quick ’20 hoopt de ommekeer te hebben gevonden. ,,We hebben het goede gevoel van vorige week doorgetrokken. De tegenstander zei dat het ongelooflijk is dat wij onderaan staan”, jubelde trainer Michel Steggink in gesprek met Tubantia.

,,Het enige wat we ons kwalijk konden nemen was dat we na de 3-0 niet twee à drie grote kansen afmaakten”, vervolgde Steggink na de 4-1 zege op HBS. Een belangrijke rol was daarbij weggelegd voor Jasper-Ewout van Breemen-Schneider. De 23-jarige middenvelder maakte zelf de belangrijke 1-0 en bereidde de 2-0 van Wesley van Houten voor. Van Breemen-Schneider is een kind van Quick ’20 en speelt al jarenlang bij de Oldenzaalers, die dankzij de cruciale zege op HBS weer aansluiting vinden bij concurrenten OJC Rosmalen en HBS onderin de Derde Divisie Zondag.

De middenvelder met de lange naam heeft al zo’n 50 wedstrijden in de Derde Divisie Zondag gespeeld voor de Oldenzaalse formatie. Afgelopen zondag leverde hij dus een grote bijdrage aan het mogelijke lijfsbehoud in de deze competitie. Hij werd door de bezoekers van onze Facebookpagina gekozen tot Speler van de week speelronde 22!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD