woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week | Derde Divisie Zondag: Jasper-Ewout van Breemen-Schneider (Quick...

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Jasper-Ewout van Breemen-Schneider (Quick ’20)

Het is een dun draadje, maar het is nog niet geknapt. Quick ’20 mag hoop blijven houden op verlenging van haar verblijf in de Derde Divisie Zondag. De overlevingsmissie werd zondag gered door Jasper-Ewout van Breemen-Schneider, die in de slotfase de beslissende treffer maakte voor de Oldenzaalers.

,,We hoorden tijdens de tweede helft dat onze concurrent OJC Rosmalen met 1-0 voorstond en dat wij moesten winnen om niet te degraderen”, sprak Van Breemen-Schneider in Tubantia. ,,Dat is gelukt. We zijn nog in de race. Komende zondag zelf winnen bij Quick Den Haag en dan hopen op een nederlaag van OJC. Zolang het kan, hou je hoop.”

Hij ontpopte zich tot gouden wissel. ,,De nieuwe trainer past wat meer wisselingen toe. Ik had niet verwacht dat ik in deze wedstrijd op de bank zou beginnen en was er ook zeker niet blij mee. Dan kun je maar één ding doen: je voeten laten spreken als je de kans krijgt. Dat heb ik gedaan.”

Evengoed kiest Van Breemen-Schneider ervoor volgend seizoen een stapje terug te doen. Hij besloot deze zomer over te stappen naar tweedeklasser ATC’65. ,,Voetballen op het niveau derde divisie kost heel veel tijd. Ik studeer in Groningen en kom twee keer per week terug om te trainen, dat is best pittig. Bij ATC zitten veel bekenden van me en kan ik alles wat makkelijker combineren.”

Van Breemen-Schneider werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week in speelronde 33 van de Derde Divisie Zondag. Volgende week volgt de laatste reguliere Speler van de Week-verkiezing en zullen we daarna de nominaties bekend maken voor Speler van het Jaar.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD