Volg ons

Derde Divisie Zondag

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Jan-Willem Tesselaar (ADO’20)

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Jan-Willem Tesselaar (ADO’20)

ADO’20 zorgde afgelopen zondag voor een daverende verrassing door op het eigen sportcomplex met duidelijke cijfers af te rekenen met titelkandidaat nummer één OSS’20 (4-0). Na afloop van de wedstrijd werd Jan-Willem Tesselaar uitgeroepen tot de man van de wedstrijd, dit mede door zijn drie treffers tegen de Brabantse tegenstrever.

De 22-jarige aanvaller was in de 21ste minuut goed voor de tweede treffer van de middag en tekende vervolgens in de tweede helft voor de 3-0 en de 4-0 waarbij zijn tweede treffer werd gemaakt vanaf de strafschopstip. Deze penalty wist hij zelf niet alleen binnen te schieten, maar deze werd ook gegeven nadat Tesselaar in het strafschopgebied van de tegenstander onreglementair gestuit werd door Joep Engelen.

Tesselaar werd enkele maanden geleden een spectaculaire aanwinst genoemd voor ADO’20. De spits bereikte eerder een akkoord met Rijnsburgse Boys om daar zijn wedstrijden te gaan spelen in het seizoen 2020/2021. Hij liet echter ruim voor de start van de nieuwe competitie zijn contract ontbinden omdat hij voorrang wenste te geven aan zijn maatschappelijke carrière waarbij voetballen op zaterdag een obstakel zou zijn. Vervolgens hapte ADO’20 toe en voegde de oud speler van onder andere Katwijk, Jong FC Utrecht, AZ en AFC toe aan de selectie. Bij de laatste twee genoemde verenigingen maakte Tesselaar deel uit van de jeugdopleiding.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag