woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagSpeler van de Week | Derde Divisie Zondag: Everon Pisas (GVV Unitas)

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Everon Pisas (GVV Unitas)

Begin augustus publiceerde AD Regiosport-Rivierenland een artikel over de supervorm van GVV Unitas-aanvaller Everon Pisas. In de voorbereiding had hij al menig tegenstander kennis laten maken met de kwaliteiten van de 26-jarige Curaçaoënaar’. Pisas gaf tegen de krant aan dat hij goed bezig was, maar nog zeker niet in zijn beste doen was. Het zou over een paar weken nog maar eens gevraagd moeten worden. Nou, Everon, bij deze! Of de topvorm nu al bereikt is, dat zal zich de komende weken moeten uitwijzen, maar de top qua individuele waarderingen is in ieder geval al bereikt. Door de bezoekers van Voetbal247.nl werd Pisas uitgeroepen tot Speler van de week van speelronde 4 in de Derde Divisie Zondag!

Na avonturen bij FC Dordrecht en het Roemeense ACS Poli Timisoara + tussenstapjes bij Kozakken Boys en IFC, belandde de aanvaller twee seizoenen in Gorinchem waar hij de rood en witte clubkleuren van GVV Unitas verdedigt. Met bijna 75 wedstrijden in het Nederlands profvoetbal achter zijn naam, leek Pisas een mooie carrière tegemoet te gaan als prof. Foute keuzes zorgde echter snel voor het eind van de profdroom en nu is de buitenspeler weer te bewonderen in de top van het Nederlandse amateurvoetbal. Ambitieus is de man die in het dagelijks leven actief is als kapper, echter nog steeds. In het eerder genoemde artikel in het AD geeft hij aan dat GVV Unitas volgens hem “gewoon” in het linkerrijtje moet spelen.

Na een matige seizoensopening staat de ploeg van trainer Michel van Oostrum op plek twaalf met 4 punten uit vier wedstrijden. Afgelopen zondag werd tegen laagvlieger Hoogland dan eindelijk de ban doorbroken en was de eerste driepunter een feit. Pisas was van groot belang voor zijn team; hij zorgde zelf met een heerlijke goal voor de 2-1 en gaf een paar minuten later ook de assist op Jeremy van Uunen, wat de 3-1 betekende. De driepunter is lekker, maar uitgeroepen worden tot Speler van de week is pas écht de kers op de taart!

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD