dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagSpeler van de Week | DERDE DIVISIE ZONDAG: Everon Pisas (GVV Unitas)

Speler van de Week | DERDE DIVISIE ZONDAG: Everon Pisas (GVV Unitas)

GVV Unitas wist zondag de uitwedstrijd tegen Westlandia winnend af te sluiten na een echt spektakelstuk (3-4). Uitblinker van de middag was Everon Pisas die twee keer goed was voor een assist en één keer het net van de tegenstander wist te vinden. De aanvaller werd deze week, al voor de tweede keer dit seizoen, door de bezoekers van Voetbal247 verkozen tot speler van de week.

De club die momenteel de zesde plaats bezet in de Derde Divisie leverde daarmee al voor de derde keer in zes speelrondes de speler van de week af. Naast de nu dus twee uitverkiezingen van Pisas was het vorige week de beurt aan Jerrel Hak. GVV Unitas bezet momenteel de zesde plaats in de Derde Divisie van het zondagvoetbal met tien punten uit vijf gespeelde wedstrijden.

De winnaar van deze week, de 26-jarige Pisas, arriveerde in de zomer van 2020 bij GVV Unitas. Hij maakte destijds de overstap van IFC. Eerder was hij onder andere actief voor Kozakken Boys, FC Dordrecht, ACS Poli (Roemenië) en ZVV Pelikaan.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD