woensdag, maart 3, 2021
Home Competities Derde Divisie Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Erwin Franse (Goes)

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Erwin Franse (Goes)

Goes heeft vervelende weken achter de rug. De Zeeuwse ploeg die zich aanvankelijk leek te presenteren als revelatie van de eerste seizoenshelft, zakte ver weg. Zo ver zelfs, dat al angstig naar beneden werd gekeken op de ranglijst. Meer dan welkom was dan ook de 3-1 zege op Dongen. Erwin Franse nam zijn ploeg, niet voor het eerst dit seizoen, op sleeptouw.

- Advertentie -

Dat deed de aanvaller, zo moet zeker vermeld worden, samen met Steven Schalkwijk. Het duo bereidde samen twee treffers voor, waarbij ze beiden eenmaal als aangever en eenmaal als afmaker fungeerden. Het zorgde voor opluchting bij coach Rogier Veenstra: ,,Niet alleen als het om de stand gaat. Je merkte het ook aan de sfeer in de groep. We hebben heel weinig weggegeven en bijna heel de wedstrijd gecontroleerd.”

Franse maakt zoals bekend komende zomer de overstap naar Hoek. De vleugelaanvaller stond tevens in de belangstelling van ASWH en heeft een verleden bij Feyenoord. Hij werd door de bezoekers van Voetbal247.nl voor de derde maal dit seizoen verkozen tot Speler van de Week van de Derde Divisie Zondag en lijkt daarmee een belangrijke gegadigde te worden om aan het einde van het seizoen kandidaat te worden voor de uitverkiezing van Speler van het Jaar.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES