zondag, oktober 17, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZondagSpeler van de Week | DERDE DIVISIE ZONDAG: Chefrino Eind (Groene Ster)

Speler van de Week | DERDE DIVISIE ZONDAG: Chefrino Eind (Groene Ster)

Groene Ster deed op de zevende speeldag van de Derde Divisie zondag uitstekende zaken. De Limburgse formatie bezorgde lijstaanvoerder OFC de eerste nederlaag (3-1) van het seizoen en het steeg zelf naar de zesde plaats op de ranglijst. Grote man aan de zijde van de winnende ploeg was Chefrino Eind die goed was voor twee treffers en mede daardoor werd uitgeroepen tot Voetbal247-speler van de week.

De 31-jarige aanvaller opende zondag tegen OFC de score. Hij passeerde met een kopbal doelman Mike Grim, dit op aangeven van Safouane Ahidar. In de tweede helft was hij wederom trefzeker, toen plaatste hij de 2-1 op het scorebord. Bo Breukers gaf de bal hard en laag voor waarna de instormende Eind de bal binnen wist te werken.

Eind maakte in 2018 de overstap van EVV Echt naar Groene Ster. Eerder was hij actief voor onder andere UNA, JVC Cuijk, Schaesberg en FC Geleen Zuid.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD