woensdag, december 8, 2021
HomeCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week | Derde Divisie Zondag: Bob Zonnenberg (OSS'20)

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Bob Zonnenberg (OSS’20)

Spelers van OSS’20 kijken ongetwijfeld reikhalzend uit naar de komende training. Niet alleen is de Brabantse ploeg koploper in de Derde Divisie Zondag. Er is ook taart in aantocht, want Bob Zonnenberg is verkozen tot Speler van de Week.

Bij OSS’20 is in de kleedkamer afgesproken dat wie Speler van de Week wordt, moet trakteren, zo onthulde Tony de Groot bij het in ontvangst nemen van de Gouden Schoen voor Speler van het Jaar over afgelopen seizoen. Dankzij een eclatante zege op Jong ADO Den Haag, met een belangrijke rol weggelegd voor de 24-jarige oud-speler van sv TOP en DESO, wacht er opnieuw een traktatie.

Trainer Bertran Kreekels was sowieso erg content zondag: ,,Jong ADO Den Haag is een heel goede ploeg. Wij hebben op onze beurt een topprestatie geleverd. We hebben veel vuile meters gemaakt, bijna niets weggegeven en dik verdiend gewonnen. We hadden er zelfs tien kunnen maken”, sprak hij tegenover het Brabants Dagblad.

Foto: Jeroen Engelen

Zonnenberg werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Jeannet van Sinderen geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS