donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week | Derde Divisie Zondag: Bob Zonnenberg (OSS'20)

Speler van de Week | Derde Divisie Zondag: Bob Zonnenberg (OSS’20)

Vorig seizoen werd de eenvoudige wijze waarop OSS’20 zich handhaafde als promovendus in de Derde Divisie Zondag al als een knappe prestatie betiteld, maar dit seizoen lijkt de formatie van coach Bertran Kreekels daar een stapje bovenop te doen.

Dankzij de 1-3 zege op DEM is OSS’20 opgeklommen naar de tweede plaats op de ranglijst met slechts één punt minder dan HSC’21, dat wel een duel meer speelde. Zondag in Beverwijk was DEM simpelweg niet opgewassen tegen de dadendrang van de Ossenaren. Bob Zonnenberg was één van de uitblinkers bij de geel-blauwen, die zich binnenkort mogen verheugen op een historisch bekerduel tegen de profs van TOP Oss.

Zonnenberg werd dus door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Jordy van Zandvoort geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD