maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Yumé Ramos (ONS Sneek)

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Yumé Ramos (ONS Sneek)

Niets dan lof voor de wijze waarop Yumé Ramos zich heeft teruggeknokt. De spits van ONS Sneek stond lange tijd buitenspel met een zware knieblessure, knokte zich terug en toont weer zijn klasse op de topamateurvelden. Zaterdag was hij de gevierde man met liefst drie treffers tegen SJC.

Ramos, inmiddels 32 jaar oud, kan nu al terugkijken op een mooie carrière. De aanvaller met Argentijnse roots groeide bij Alcides en WKE uit tot een fenomeen in het maken van doelpunten. Het trok de belangstelling van Spakenburg én PEC Zwolle. Ramos koos voor Spakenburg, maar daar beleefde hij een teleurstellende episode in zijn loopbaan. ,,Daar heb ik wel spijt van. Ik koos toen voor Spakenburg. Ook omdat ik een maatschappelijke carrière heb en PEC toen op het punt stond om te promoveren naar de eredivisie. Dan was de stap wel heel groot geweest. Maar nu weet ik nooit hoever ik had kunnen komen”, vertelde hij eind vorig jaar aan Omrop Fryslan.

Hij maakte zoals gezegd eind vorig jaar ook zijn rentree na een zware knieblessure: ,,Ik merk dan ook dat ik er nog niet helemaal ben. Op training gaat het goed, maar bij zo’n blessure duurt het even voordat je terug bent op je oude niveau.” Inmiddels kunnen we zonder twijfel stellen dat Ramos weer helemaal terug is en zijn oude ambacht, het scoren van goals, als vanouds heeft opgepakt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD