donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSpeler van de Week | DERDE DIVISIE ZATERDAG: Stan Haanstra (Staphorst)

Speler van de Week | DERDE DIVISIE ZATERDAG: Stan Haanstra (Staphorst)

Staphorst is uitstekend begonnen aan de competitie. De club is na vijf wedstrijden nog altijd zonder nederlaag en in de voorgaande ronde wist het tegen Excelsior’31 één punt te veroveren (2-2). Stan Haanstra was uitermate belangrijk door zijn twee doelpunten tegen de ploeg uit Rijssen en werd daarom door de bezoekers van Voetbal247 gekozen tot de speler van de week in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal.

De 23-jarige aanvallend ingestelde speler speelde in het verleden zijn wedstrijden in de jeugdopleiding van FC Groningen. In 2016 volgde de overstap van deze betaald voetbal organisatie naar Achilles 1894. In de zomer van 2019 arriveerde hij bij zijn huidige vereniging Staphorst.

Het seizoen is pas vijf wedstrijden onderweg, maar Haanstra wist al vier keer het net van de tegenstander te vinden en was goed voor één assist. Tegen Excelsior’31 was hij zaterdag goed voor de openingstreffer en de 1-2 voorsprong die later net niet voldoende bleek voor een overwinning.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD