dinsdag, 5 maart 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Samuel Brobbey (Jong Almere...

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Samuel Brobbey (Jong Almere City)

Samuel Brobbey was zaterdag de grote uitblinker aan de zijde van Jong Almere City. De 21-jarige vleugelverdediger nam in het duel met ONS Sneek twee doelpunten voor zijn rekening, waardoor het beloftenteam van de Almeerders met 2-3 wist te winnen in Friesland.

Brobbey speelt sinds 2017 voor Almere City, nadat hij eerder in de jeugdopleidingen van AZ en FC Twente speelde. De vleugelverdediger trainde in de voorbereiding op dit seizoen met het eerste elftal mee en zat reeds vier keer op de bank, maar wacht nog op zijn officiële debuut in het profvoetbal. In de wedstrijd tegen ONS Sneek gaf Brobbey met twee doelpunten in kort tijdsbestek zijn visitekaartje af.

,,Geduld en nog harder werken, daardoor moeten spelers bijleren. Het is makkelijk om spelers weg te halen bij een club als ze niet direct hun zin krijgen, maar ik vind het een uitdaging om spelers te leren hoe zij nog meer uit zichzelf kunnen halen en het geduld kunnen bewaren. In deze winterse transferwindow waren er de nodige opties, maar die heeft Samuel voorlopig afgezegd om bij Almere City te blijven”, zo licht zaakwaarnemer Stefano van Delden toe aan Het Amsterdamsche Voetbal.nl. Brobbey komt uit een echt voetbalgezin, daar hij met Brian Brobbey (Ajax), Derrick Luckassen (Anderlecht) en Kevin Luckassen (FC Politehnica Iasi) drie voetballende broers heeft.

Brobbey werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Danny Koster geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD