zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Ruben de Jager (HSV...

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Ruben de Jager (HSV Hoek)

In het belang van het team speelde Ruben de Jager de afgelopen weken op verschillende posities bij Hoek van rechtsback tot linksbuiten. Zaterdag mocht hij tegen Barendrecht weer in de spits gaan staan en dat beloonde de voormalig FC Twente speler met twee assists en een treffer.

Ondanks de 0-4 zege op Barendrecht toonde De Jager zich na afloop tegenover de PZC enigszins kritisch: ,,Na de 0-3 zeiden we meteen tegen elkaar dat we door wilden gaan. Nog meer goals maken. We zeggen het wel, maar we doen het nog niet. Dan moeten we veel harder zijn en een tegenstander op de rug leggen. De wedstrijd dood maken.”

De Jager verlangt meer van zichzelf en van het team. Hij maakte tot dusverre drie doelpunten: ,,Vorig seizoen maakte ik er zes of zeven. Ook te weinig.” Bovendien had Hoek hoger dan de vierde plaats kunnen staan: ,,Tegen VVSB en Dovo zijn we in de fout gegaan. De trainer is er juist steeds scherp op: als je zulke wedstrijden wél wint, doe je echt bovenin mee.”

De Jager werd dus door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Richard Boonman geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD