zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Rik Impens (HSV Hoek)

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Rik Impens (HSV Hoek)

‘De Messi van Zeeland.’ Zo luidt de bijnaam van HSV Hoek-aanvaller Rik Impens. De 24-jarige Belgische aanvallende middenvelder uit de jeugd van KAA Gent is bezig aan zijn derde seizoen bij de ambitieuze Zeeuwen en is bijna wekelijks (één van de) uitblinkers in het elftal wat sinds dit seizoen door Lieven Gevaert wordt getraind.

Ook afgelopen zaterdag was het wéér raak: Impens, die als gelegenheidsspits op het wedstrijdformulier stond opgesteld, was dé grote man. In het met 6-1 gewonnen duel tegen de zaterdagamateurs van Ajax scoorde de Belg maar liefst drie keer. Alsof deze prestatie nog niet mooi genoeg was, werd Rik Impens ook nog eens door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot “Speler van de Week” van speelronde 3!

Vorig seizoen was Impens al een veel geziene gast in onze verkiezing. Als één van de sterkhouders van het Zeeuwse collectief verscheen hij al regelmatig in de strijd om de eretitel. Mede door zijn goede spel en 16 goals in het vorige seizoen eindigde Impens op de 4e plaats in de Gouden Schoen-verkiezing. Een uitstekende prestatie, die wellicht dit seizoen weer verbeterd kan gaan worden. Met de drie doelpunten van afgelopen zaterdag is zijn doelpuntenteller in ieder geval weer geactiveerd en zullen er ongetwijfeld nog vele doelpunten worden bij opgeteld dit seizoen.

Impens werd dus door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Marc van Egmond geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD