Volg ons

Derde Divisie

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Rik Impens (HSV Hoek)

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Rik Impens (HSV Hoek)

‘De Messi van Zeeland.’ Zo luidt de bijnaam van HSV Hoek-aanvaller Rik Impens. De 24-jarige Belgische aanvallende middenvelder uit de jeugd van KAA Gent is bezig aan zijn derde seizoen bij de ambitieuze Zeeuwen en is bijna wekelijks (één van de) uitblinkers in het elftal wat sinds dit seizoen door Lieven Gevaert wordt getraind.

Ook afgelopen zaterdag was het wéér raak: Impens, die als gelegenheidsspits op het wedstrijdformulier stond opgesteld, was dé grote man. In het met 6-1 gewonnen duel tegen de zaterdagamateurs van Ajax scoorde de Belg maar liefst drie keer. Alsof deze prestatie nog niet mooi genoeg was, werd Rik Impens ook nog eens door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot “Speler van de Week” van speelronde 3!

Vorig seizoen was Impens al een veel geziene gast in onze verkiezing. Als één van de sterkhouders van het Zeeuwse collectief verscheen hij al regelmatig in de strijd om de eretitel. Mede door zijn goede spel en 16 goals in het vorige seizoen eindigde Impens op de 4e plaats in de Gouden Schoen-verkiezing. Een uitstekende prestatie, die wellicht dit seizoen weer verbeterd kan gaan worden. Met de drie doelpunten van afgelopen zaterdag is zijn doelpuntenteller in ieder geval weer geactiveerd en zullen er ongetwijfeld nog vele doelpunten worden bij opgeteld dit seizoen.

Impens werd dus door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Marc van Egmond geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie