zondag, januari 29, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Noah Staal (DOVO)

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Noah Staal (DOVO)

Er is een gezegde dat luidt: ‘Aan de rand van de afgrond, groeien de mooiste bloemen’. Het zou goed op kunnen gaan voor de situatie bij DOVO, die in sportief opzicht nijpend is. Maar plotseling is daar de doorbraak van Noah Staal, afkomstig uit eigen jeugdopleiding.

Begin februari kreeg Staal, 18 jaar oud, een basisplaats van coach Scott Calderwood. ,,Vorige week viel hij prima in. Als technische staf vonden we hem het beste passen op het middenveld. Dat heeft hij waar gemaakt tussen de ervaren krachten”, verklaarde de oefenmeester in De Gelderlander. Een week eerder mocht Staal samen met Sander van Hasselt zijn debuut maken: ,,Misschien een raar moment voor de buitenwereld. Ik zei tegen de jongens dat ze moesten proberen lekker te voetballen om te proeven hoe het is. Deden ze goed.”

DOVO boekte zaterdag de tweede zege op rij. Bij Excelsior ’31 werd met 1-2 gewonnen en Staal was één van de uitblinkers. Staal werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Riekie Sonnega geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD