maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSpeler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Nick Verhagen (Sportlust'46)

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Nick Verhagen (Sportlust’46)

In de eerste Voetbal247-podcast werd Sportlust’46 gelijk uitgeroepen tot één van de titelfavorieten in de Derde Divisie Zaterdag. Ondanks een paar stroeve wedstrijden, was daar afgelopen zaterdag voor daar eindelijk voor het eerst dan op het veld sprake van. In een onderlinge strijd met het DVS’33, wat ook al jaren tot de promotiekanshebbers behoort, knokte de ploeg van trainer Patrick Loenen zich naar een 0-1 zege en is daarmee ook gelijk de trotse koploper. Toonbeeld van onvermoeibaarheid en onverzettelijkheid van Sportlust’46 is aanvoerder Nick Verhagen. Door zijn sterke performance werd de verdediger door de bezoeker van Voetbal247.nl uitgeroepen tot Speler van de week van speelronde 4 in de Derde Divisie Zaterdag!

De backs worden steeds belangrijker in het voetbal van vandaag de dag. Zo had Nederland op het EK Denzel Dumfries en heeft Sportlust’46 Nick Verhagen. De 25-jarige back lijkt een oneindige bron van energie te hebben en daarom, zowel verdedigend als aanvallend, van groot belang voor de ploeg uit Woerden. Ook afgelopen zaterdag in Ermelo had de back weer een belangrijk aandeel in de enige goal van de wedstrijd en dus de driepunter. Een strakke voorzet van Verhagen kwam (via een aanraking van Wessel Meiring) bij spits Mark van der Weijden die de 0-1 kon binnenwerken.

Ondanks zijn nog relatief jonge leeftijd is aanvoerder Verhagen ondertussen al onderdeel van het meubilair bij Sportlust. Hij is bezig aan zijn vijfde seizoen bij de hoofdmacht, maar doorliep ook vrijwel de gehele jeugdopleiding van de club. Normaal gesproken is Verhagen geen speler van de technische hoogstandjes en spectaculair spel. De vleugelverdediger is voornamelijk gewoon uitermate betrouwbaar en is daarom een belangrijke pion in het spel van Patrick Loenen. Of Verhagen aan het eind van het seizoen de schaal in de lucht kan houden met de Woerdenaren, is afwachten. De eerste individuele prijs is in ieder geval al binnen met de uitverkiezing tot Speler van de Week!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD