zaterdag, maart 6, 2021
Home Competities Derde Divisie Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Nick van Staveren (Noordwijk)

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Nick van Staveren (Noordwijk)

Kon het scenario mooier? Twee keer scoren en Man of the Match worden in de derby tegen Noordwijk. Het was weggelegd voor Noordwijker Nick van Staveren. Hij werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week in speelronde 18 van de Derde Divisie Zaterdag.

- Advertentie -

Dat Van Staveren uitblonk was best verrassend, omdat hij tegen SJC, net als een week eerder tegen Eemdijk, niet op zijn eigen positie speelde maar als een soort stofzuiger op het middenveld. ,,Ik vind het eigenlijk best een leuke positie”, grijnsde Van Staveren na afloop van de derbyzege tegen Omroep West. ,,Lekker rauwdouwen op het middenveld, dat is wel mijn kracht. In elk duel zitten, beuken en gaan. Het pakte best wel lekker uit vond ik.”

En doordat Quick Boys verloor, liep Noordwijk drie punten uit in de titelrace. Al blijft men op Duinwetering terughoudend om het K-woord in de mond te nemen: ,,Wij moeten gewoon naar onszelf kijken. Maar als we dit elke week op de mat kunnen leggen, dan kunnen we wel wat moois krijgen”, besloot Van Staveren tegenover de regionale omroep.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES