Home Competities Derde Divisie Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Maurice de Ruiter (Sparta...

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Maurice de Ruiter (Sparta Nijkerk)

Als redder in nood stond Maurice de Ruiter zaterdag op en wees Sparta Nijkerk de weg. Uitgerekend tegen zijn oude club DVS’33 scoorde De Ruiter het enige doelpunt.

- Advertentie -

Wekenlang stond de creatieve aanvaller buitenspel als gevolg van een armbreuk. Het was te merken aan de prestaties van de Nijkerkers na de winterstop. De voor de winterstop zo soevereine koploper leed nederlaag op nederlaag en zag het vertrouwen afbrokkelen. Een enorme opsteker was daarom de zege op DVS’33, waardoor de formatie van Eric Speelziek mogelijk voor een kentering heeft gezorgd. Wat bovendien vertrouwen geeft is dat de aanvalsleider weer terug is, juist op het moment dat de prijzen verdeeld gaan worden.

De Ruiter werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Guillaume Boog geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES