dinsdag, maart 9, 2021
Home Competities Derde Divisie Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Kyle Doesburg (Hoek)

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Kyle Doesburg (Hoek)

Met twee treffers tilde Kyle Doesburg zijn seizoenstotaal alweer op dertien treffers. Het illustreert de waarde van de spits voor Hoek dit seizoen. De Zeeuwen, die in de winterstop een veelbesproken trainerswissel meemaakten, versloegen zaterdag Harkemase Boys met afgetekende cijfers: 4-0.

- Advertentie -

Doesburg sprak zich in aanloop naar het duel uit over de ontstane situatie in gesprek met de PZC: ,,Hoe mijn gevoel nu is? Ik weet het niet. Dubbel. Het is nog een beetje aftasten. Ik vind wel dat er tijdens trainingen heel veel gelopen moet worden, in mijn ogen onnodig.” Het doet hem zelfs twijfelen over zijn toekomst: ,,Ik heb een gesprek gehad, maar daar kreeg ik niet meteen een heel warm gevoel van. Ik wil eerst even afwachten wat er de komende maanden allemaal gaat gebeuren, ook binnen de club. Hoe komen we de eerste wedstrijden door, welke spelers blijven bij Hoek en wie komen er bij. Daarna neem ik een besluit. Mijn gevoel was voor de winterstop anders. Kijk, de chemie was er al en er is nu iets uitgehaald. Er is iets veranderd en het is nu afwachten of we diezelfde chemie weer kunnen creëren.” Later deze week een uitgebreid interview van Voetbal247.nl met Doesburg.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES