zondag, januari 29, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Kubilay Köylü (FC Lisse)

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Kubilay Köylü (FC Lisse)

Kubilay Köylü heeft weinig tijd nodig gehad om zich aan te passen bij FC Lisse. De pas 20-jarige aanvaller is – net als bij zijn vorige club De Dijk – uitgegroeid tot smaakmaker. Ook zaterdag tegen DOVO, dat met 3-1 werd verslagen, was Köylü van grote waarde.

Al vroeg in het seizoen verlengde de behendige aanvaller zijn contract, tot grote vreugde van de Lisser achterban. ,,Kubilay is een speler die iets extra’s brengt. Ook nog heel jong is. Van zijn acties gaan dreiging uit. Kubilay maakt zelf doelpunten, maar laat ook anders spelers scoren”, looft men de aanwinst op de clubsite. ,,Kubilay moet meer stappen maken om nog beter te worden als voetballer. In ieder geval tot en met de zomer van 2021 maakt hij deze stappen bij FC Lisse.”

Köylü wil echter ook ontdekken waar zijn plafond ligt. Alvorens bij FC Lisse te tekenen sprak hij al met Noordwijk en stond hij bovendien open voor stages bij profclubs. Zijn sterke spel op Ter Specke zal de kans om in de toekomst alsnog te slagen in het profvoetbal enkel vergroten.

Köylü werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Dick Dubbeldam geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD