vrijdag, 1 maart 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkSpeler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Kubilay Köylü (De Dijk)

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Kubilay Köylü (De Dijk)

Uitgerekend op zijn verjaardag trakteerde Kubilay Köylü zichzelf en zijn club De Dijk op een mooi verjaardagscadeau door de 0-1 te maken tegen ODIN ’59. De Amsterdammers wonnen uiteindelijk met 3-5, waardoor degradatie naar de Hoofdklasse nog even wordt uitgesteld.

Koylu maakte in Heemskerk later nog een treffer en onderstreepte daarmee zijn waarde voor De Dijk en persoonlijke ontwikkeling. Het is dan ook nog onduidelijk waar zijn toekomst ligt. De makkelijk scorende aanvaller kondigde eerder al in gesprek met Voetbal247.nl zijn vertrek aan: ,,Het liefst zou ik volgend seizoen naar een Tweede Divisie club gaan.” Hij sprak al concreet met Noordwijk, maar tot een overstap kwam het niet. Diverse clubs uit de Derde Divisie meldden zich bij hem en ook heeft hij de mogelijkheid om deze zomer stages te gaan afwerken bij profclubs.

Mede dankzij zijn twee treffers werd het groeibriljantje van De Dijk door de bezoekers van Voetbal247.nl voor de tweede maal dit seizoen verkozen tot verkozen tot Speler van de Week.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD