dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Joshua Patrick (DOVO)

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Joshua Patrick (DOVO)

Het is weinig spelers gegeven om ondanks de nodige onrust en beroering toch constant te blijven presteren. Joshua Patrick verdient in dat opzicht een groot compliment, want ondanks het turbulente seizoen waarin hij geraakte met DOVO bleef Patrick scoren. Zijn teller eindigde op liefst 37 goals.

Zaterdag sloot DOVO het seizoen teleurstellend af met een 4-3 nederlaag bij het reeds gedegradeerde De Dijk, al viel Patrick weinig te verwijten. Hij nam alle drie de Veenendaalse treffers voor zijn rekening.

Het verhaal van de 32-jarige aanvaller is bekend. De voormalig speler van Argon en AFC had zijn contract op Panhuis al verlengd, maar was daarna één van de spelers die geen toekomst meer zag in een langere samenwerking met coach Gert Kruys. Patrick maakte gebruik van het aanbod van de clubleiding om alsnog te kunnen vertrekken en zal zodoende volgend seizoen zijn goaltjes gaan maken voor DVS’33.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD