vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Jelle Goselink (Jong Almere...

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Jelle Goselink (Jong Almere City FC)

De speler van de week in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal komt wederom uit Almere. Vorige week werd Samuel Brobby uitgeroepen tot de beste voetballer van de week en nu is het de beurt aan zijn ploeggenoot Jelle Goselink. Het twintigjarige talent was in de wedstrijd tegen G.O.E.S. (4-4) goed voor twee doelpunten en dit na zijn rentree op de velden na maanden blessureleed.

De aanvaller plaatste in augustus 2019 zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen bij Almere City waarin door de club tevens een eenzijdige optie opgenomen werd voor één jaar extra. De overeenkomst werd destijds ondertekend net nadat hij zijn officiële debuut maakte in het eerste elftal van de club tegen Roda JC. Hij doorliep de jeugdopleiding van Almere City en werd in het seizoen 2018/2019 clubtopscorer van Jong Almere City dat destijds uitkwam in de Tweede Divisie. Momenteel staat hij met het beloftenteam op de achtste plaats in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal.

Goselink werd door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Marijke Keller geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD