Volg ons

Derde Divisie

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Giovanni Delannoy (Hoek)

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Giovanni Delannoy (Hoek)

Hij schoot zelf de 0-1 tegen ACV in de kruising, versierde even later een strafschop en leverde de assist op de 0-3. Zie daar het belangrijke aandeel van Giovanni Delannoy, de Belgische aanvallende middenvelder van Hoek.

Toch bleef hij na de 1-4 zege in Assen bescheiden in gesprek met de PZC: ,,Wij moeten niet te snel tevreden zijn. In het positiespel moet het bijvoorbeeld nog beter. Natuurlijk hebben we goede dingen laten zien, anders win je niet met 1-4. Maar er zijn ook nog voldoende werkpunten.”

De 27-jarige creatieve spelmaker kwam afgelopen zomer over van het Belgische RFC Wetteren. Daarvoor speelde hij in eigen land voor Westhoek, Ingelmunster, Harelbeke en Roeselare. Hij trekt niet alleen met zijn verfijnde spel de aandacht, ook zijn geblondeerde kapsel is opvallend. Hoe dan ook heeft Hoek er een smaakmaker bij. Delannoy werd dan ook uitgeroepen tot de Voetbal247.nl Speler van de Week uit de Derde Divisie Zaterdag van speelronde 4.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie