Home Competities Derde Divisie Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Gino Coutinho (Sparta Nijkerk)

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Gino Coutinho (Sparta Nijkerk)

In de zoektocht naar een vervanger voor de lang geblesseerde Manuel Hoogewoning kwam Sparta Nijkerk uit bij voormalig profdoelman Gino Coutinho. Het blijkt een uitstekende match, want de Almeerder toonde zich al snel van grote waarde met zijn ervaring en rust in het doel. Mede dankzij het sterke keeperswerk van Coutinho staat Sparta Nijkerk na vijf gespeelde duels met 15 punten bovenaan.

- Advertentie -

Zaterdag was Coutinho opnieuw van grote waarde voor de Nijkerkers in de streekderby tegen DVS’33. Het levert hem de uitverkiezing tot Speler van de Week op. ,,Normaal gesproken ben ik een diesel, dus ik had verwacht dat ik meer tijd nodig had om aan te sluiten”, sprak Coutinho eerder tegenover het AD. Coutinho besloot vorig jaar per direct te stoppen toen hij merkte dat het plezier was verdwenen. Hij leverde zijn contract in bij NEC. Inmiddels heeft hij weer lol in het keepen: ,,Het is een fijn gevoel om weer op het veld te staan. (..) Ik heb het altijd als beroep gedaan, maar het kan nu echt voor mijn plezier. De keuze voor Sparta Nijkerk is na drie weken al de juiste gebleken, want heb plezier straalt ervan af”, sprak hij twee weken geleden.

Coutinho werd dus door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Robin Buitenhuis geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES