zondag, oktober 1, 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagSpeler van de Week | DERDE DIVISIE ZATERDAG: Freddy Quispel (ACV Assen)

Speler van de Week | DERDE DIVISIE ZATERDAG: Freddy Quispel (ACV Assen)

In speelronde drie is het wederom de beurt aan een speler van ACV Assen om zich speler van de week in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal te mogen noemen. Na de eerdere uitverkiezing van Nande Wielink is het nu de beurt aan Freddy Quispel.

De pas twintigjarige aanvaller was goed voor twee treffers in de uitwedstrijd tegen VVOG (2-4) waarmee ACV uit drie duels zeven punten wist te verzamelen. Een ongekend goede seizoensopening van de Drenten, die bij hun debuut in de Derde Divisie Zaterdag, vorig jaar, na 6 wedstrijden nog steeds met lege handen stonden. Dit seizoen lijkt de ploeg van trainer Fred de Boer wél klaar te zijn voor de krachtmetingen op dit niveau en kan het vrijwel elke tegenstander een zeer lastige middag bezorgen. Zeker met spelers zoals Freddy Quispel in dienst.

Quispel maakte in de zomer van 2021 de overstap van het Duitse VfB Oldenburg naar ACV Assen waar hij dus snel zijn draai heeft weten te vinden. Eerder was de nu gekozen speler van de week actief voor WKE, FC Twente (jeugd) en FC Emmen. 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD