zondag, januari 29, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Erwin Franse (Hoek)

Speler van de Week | Derde Divisie Zaterdag: Erwin Franse (Hoek)

Wat had men bij GOES zaterdag graag nog de beschikking gehad over Erwin Franse. De vleugelaanvaller verliet echter afgelopen zomer GOES voor Hoek en bewees vrijwel direct zijn waarde op sportpark Denoek.

Franse, opgeleid in de jeugdopleiding van Feyenoord, speelde vanaf 2016 voor GOES en nu sinds enkele weken voor Hoek. Hij had zaterdag een groot aandeel in de 6-1 zege op zijn oude club. Wanneer Franse zijn opwaartse lijn weet door te trekken dan moet het haast wel dat de aanvaller in de toekomst zijn kunsten zal vertonen in de Tweede Divisie.

Franse werd dus door de bezoekers van Voetbal247.nl verkozen tot Speler van de Week. Nieuw dit seizoen is dat de Speler van de Week een cadeaubon van Voetbal247.nl á 10 euro wint, te besteden bij Voetbalshop.nl (voorwaarden lees je hieronder). Daarnaast wint ook een bezoeker die op de winnaar heeft gestemd eveneens een cadeaubon á 10 euro (bij minimale besteding van 40 euro). Dat is ditmaal Rick Ottjes geworden. Zij kunnen contact met ons opnemen om hun cadeaubon te ontvangen. De uitgebreide collectie van Voetbalshop.nl kun je hier bekijken.

Voorwaarden van de waardebon
De waardebon geldt tot een jaar na afgifte bij besteding van minimaal €40,- en is niet te combineren met andere kortingscodes. *Voetbalshop.nl behoudt het recht om artikelen uit te sluiten van de actie, zoals de Copa Mundial en adidas Partner Program artikelen. Bestel je meer dan 1 artikel, dan wordt de korting berekend over het eindbedrag van de winkelwagen. Annuleer of retourneer je één of meerdere artikelen, dan krijg je het betaalde bedrag voor de betreffende artikelen teruggestort. Je kunt de kortingscode niet inwisselen voor geld. Onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en/of typefouten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD