maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieSpeler van de Week | De nominaties van speelronde 34

Speler van de Week | De nominaties van speelronde 34

Ook dit seizoen heb jij als bezoeker van Voetbal247.nl weer wekelijks de Speler van de Week kunnen kiezen. Het seizoen zit er weer op dus volgt binnenkort de Speler van het Jaar-verkiezing! Voor het zo ver is, rest nog één laaste wekelijkse verkiezing. Wie vond jij de absolute uitblinker? Nieuw is dat je via onze Instagram-stories nu ook jouw favoriete speler kunt nomineren!

Hoe werkt het?
Wekelijks nomineert de redactie van Voetbal247.nl op maandag drie spelers uit de Tweede Divisie, Derde Divisie Zaterdag en Derde Divisie Zondag. Bovendien kun jij op zaterdagavond en zondagmiddag via Instagram ons jouw kandidaat aandragen. Vervolgens kun je als bezoeker op maandag via onze Facebook-pagina stemmen op één van de drie genomineerden. De Speler van de Week wordt vervolgens op dinsdag bekend gemaakt. Afgaande op de Speler van de Week in de 34 speelrondes kiezen bezoekers en redactie van Voetbal247.nl samen de Speler van het Jaar.

De nominaties van speelronde 34:

Tweede Divisie
– Gio van Ree (Scheveningen)
– Simon Brouwer (GVVV)
– Franklin Lewis (Koninklijke HFC)

Stemmen doe je hier >>>

Derde Divisie Zaterdag
– Rowdy van der Putten (FC Lisse)
– Joshua Patrick (DOVO)
– Daniel Bouman (Jong Groningen)

Stemmen doe je hier >>>

Derde Divisie Zondag
– Steve Schalkwijk (VV Goes)
– Berend Kaster (HBS)
– Martijn van Kessel (Blauw Geel’38)

Stemmen doe je hier >>>

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD