Volg ons

Derde Divisie

Speler van de Week | De nominaties van speelronde 32

Speler van de Week | De nominaties van speelronde 32

Ook dit seizoen kies jij als bezoeker van Voetbal247.nl weer wekelijks de Speler van de Week. Wie vond jij de absolute uitblinker? Nieuw is dat je via onze Instagram-stories nu ook jouw favoriete speler kunt nomineren!

Hoe werkt het?
Wekelijks nomineert de redactie van Voetbal247.nl op maandag drie spelers uit de Tweede Divisie, Derde Divisie Zaterdag en Derde Divisie Zondag. Bovendien kun jij op zaterdagavond en zondagmiddag via Instagram ons jouw kandidaat aandragen. Vervolgens kun je als bezoeker op maandag via onze Facebook-pagina stemmen op één van de drie genomineerden. De Speler van de Week wordt vervolgens op dinsdag bekend gemaakt. Afgaande op de Speler van de Week in de 34 speelrondes kiezen bezoekers en redactie van Voetbal247.nl samen de Speler van het Jaar.

De nominaties van speelronde 32:

Tweede Divisie
– Joël Tillema (Rijnsburgse Boys)
– Franklin Lewis (Koninklijke HFC)
– Daan Blij (Excelsior Maassluis)

Stemmen doe je hier >>>

Derde Divisie Zaterdag
– Nick van Staveren (Noordwijk)
– Rik Impens (Hoek)
– Pernelly Biya (VVOG)

Stemmen doe je hier >>>

Derde Divisie Zondag
– Steve Schalkwijk (Goes)
– Roderick Meinema (HVCV Quick)
– Brahim Zaari (Blauw Geel ’38)

Stemmen doe je hier >>>

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie