Volg ons

Derde Divisie

Speler van de Week | De nominaties van speelronde 10

Speler van de Week | De nominaties van speelronde 10

Ook dit seizoen kies jij als bezoeker van Voetbal247.nl weer wekelijks de Speler van de Week. Wie vond jij de absolute uitblinker? Nieuw is dat je via onze Instagram-stories nu ook jouw favoriete speler kunt nomineren!

Hoe werkt het?
Wekelijks nomineert de redactie van Voetbal247.nl op maandag drie spelers uit de Tweede Divisie, Derde Divisie Zaterdag en Derde Divisie Zondag. Bovendien kun jij op zaterdagavond en zondagmiddag via Instagram ons jouw kandidaat aandragen. Vervolgens kun je als bezoeker op maandag via onze Facebook-pagina stemmen op één van de drie genomineerden. De Speler van de Week wordt vervolgens op dinsdag bekend gemaakt. Afgaande op de Speler van de Week in de 34 speelrondes kiezen bezoekers en redactie van Voetbal247.nl samen de Speler van het Jaar.

De nominaties van speelronde 10:

Tweede Divisie
– Milan Hoek (AFC)
– Donny Navajas Sanchez (Barendrecht)
– Youri Koelewijn (Spakenburg)

Stemmen doe je hier >>>

Derde Divisie Zaterdag
– Rihairo Meulens (VVOG)
– Syrano Morrison (VV Eemdijk)
– Noureddine Boutzamar (Harkemase Boys)

Stemmen doe je hier >>>

Derde Divisie Zondag
– Giovialli Serbony (Westlandia)
– Ray Kroon (VV Goes)
– Barry Lauwers (Jong FC Volendam)

Stemmen doe je hier >>>

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie