Volg ons

Derde Divisie

Speler van de Week | De nominaties van speelronde 1

Speler van de Week | De nominaties van speelronde 1

Ook dit seizoen kies jij als bezoeker van Voetbal247.nl weer wekelijks de Speler van de Week. Wie vond jij de absolute uitblinker? Nieuw is dat je via onze Instagram-stories nu ook jouw favoriete speler kunt nomineren!

Hoe werkt het?
Wekelijks nomineert de redactie van Voetbal247.nl op maandag drie spelers uit de Tweede Divisie, Derde Divisie Zaterdag en Derde Divisie Zondag. Bovendien kun jij op zaterdagavond en zondagmiddag via Instagram ons jouw kandidaat aandragen. Vervolgens kun je als bezoeker op maandag via onze Facebook-pagina stemmen op één van de drie genomineerden. De Speler van de Week wordt vervolgens op dinsdag bekend gemaakt. Aan het eind van het seizoen kiezen de bezoekers en redactie van Voetbal247.nl samen de Speler van het Jaar.

De nominaties van speelronde 33:

Tweede Divisie
– Ahmed EL Azzouti (IJsselmeervogels)
– Taye Lee (Jong Volendam)
– Floris van der Linden (Koninklijke HFC)

Stemmen doe je hier >>>

Derde Divisie Zaterdag
– Ian van Otterloo (Ter Leede)
– Kenneth Aninkora (Jong Almere City)
– Coen Vloedgraven (DVS’33)

Stemmen doe je hier >>>

Derde Divisie Zondag
– Ben van den Nieuwenhof (Blauw Geel’38)
– Tijjani Noslin (USV Hercules)
– Hidde van Dijk (HSC’21)

Stemmen doe je hier >>>

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie